Home
Klantenservice
Onze organisatie
Particulier
Zakelijk
Financieringen
Schade...Wat nu?
Nieuws
Contact
Mijn Polissen
FINANCIERINGEN

Een nieuwe auto, een verre vakantiereis of misschien wel een mooie boot. Ieder mens heeft zo zijn eigen dromen en wensen. Helaas heeft niet iedereen genoeg financiŽle middelen om zijn dromen meteen in vervulling te laten gaan. En ervoor sparen kan best een hele tijd duren.

Als u op korte termijn geld nodig heeft, kan een lening een goede oplossing zijn. Pallas Financieel Advies kan u daarbij helpen. U kunt via ons tegen gunstige tarieven een Doorlopend Krediet afsluiten, afhankelijk van uw inkomen en vaste lasten. Deze lening is aflossingsvrij. En hebt u eens wat geld over, dan kunt u altijd een extra aflossing overmaken, zonder dat daar een boete tegenover staat. Eenmaal afgeloste bedragen kunnen ook altijd weer opnieuw opgenomen worden.
Ook kunt u kiezen voor een Persoonlijke Lening. Een Persoonlijke Lening is ideaal als u precies wilt weten waar u aan toe bent. U leent een vast bedrag voor een vaste periode. En dat gaat u in vaste termijnen, tegen een gunstige vaste rente, aflossen.

  • U leent in ťťn keer een vast bedrag
  • Een vast rentepercentage gedurende de looptijd
  • Terugbetalen met een vast maandbedrag over een vast aantal maanden
  • De periode waarover u de lening kunt aflossen, varieert van 6 tot en met 96 maanden

Als u geÔnteresseerd bent, neemt u dan contact op voor nadere toelichting. Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig en bij goedkeuring wordt er een financieringscontract opgesteld. Indien u dit contract na ondertekening en vergezeld van de gevraagde documenten aan ons retourneert, kunt u binnen enkele dagen over de lening beschikken. Daarnaast kunnen wij voor u het risico van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden afdekken met een aparte verzekering.
We kunnen ons voorstellen dat u wel interesse heeft in een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening, maar dat u eerst wilt weten wat u eigenlijk maximaal kunt lenen en wat de financiŽle consequenties zijn. Neem daarvoor direct contact op met ons.

Let op! Geld lenen kost geld.
 

 
 
Heerendonklaan 209   5223 ZZ   's-Hertogenbosch
Tel: 073-523 09 23 Fax: 073-523 09 24 E-mail: pallas@hetnet.nl