Home
Klantenservice
Onze organisatie
Particulier
Gezondheid
Hypotheken
Inkomen
Personen
Recreatie
Uitvaart
Verkeer
Vermogen
õõ Wonen
Zakelijk
Financieringen
Schade...Wat nu?
Nieuws
Contact
Mijn Polissen
WONEN
Woonhuisverzekering

Dakpannen die in een storm van het huis waaien, een inbraak met nare gevolgen, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Een eigen huis betekent meer dan een dak boven het hoofd. Daardoor is schade aan het huis of ongewenst bezoek behalve materieel vaak ook emotioneel ingrijpend. Bij Pallas Financieel Advies begrijpen we dat. Daarom besteden we veel zorg aan de producten die door ons worden aangeboden.

Niet alleen de schade wordt vergoed Ė dat spreekt voor zich - we doen ook nog iets extraís. Ook worden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin vergoed. En vanzelfsprekend zullen wij u met raad en daad terzijde staan.
 
Inboedelverzekering
 
Een vergeten strijkbout op een dure blouse, een inbraak met nare verliezen, een lekkende douchebak, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Hoe zuinig we ook willen zijn op onze dierbare spullen in huis. En niet alleen vuur, water en inbrekers vormen een risico voor onze bezittingen, ook allerlei ongelukjes kunnen schade aanrichten. Daarom is een inboedelverzekering een vanzelfsprekende zaak.

Wij kunnen geen schade voorkomen. Wel kunnen wij u financiŽle bescherming bieden tegen de gevolgen van grote en kleine ongelukken. We vergoeden niet alleen de schade - dat spreekt voor zich - we doen ook nog iets extraís. We vergoeden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin. Verder bieden we financiŽle ruimte voor allerlei extra kosten. En dat ligt minder voor de hand.

Glasverzekering
 
Deze verzekering biedt een complete dekking tegen ruitbreuk op basis van kostprijs. De kosten voor een noodvoorziening en het inzetten van een nieuwe ruit worden ook vergoed. Een telefoontje en alles wordt geregeld.

Kostbaarhedenverzekering

Verlies van sieraden, schade aan uw piano, diefstal van foto- en filmapparatuur. Hoewel u zuinig bent op uw kostbaarheden, kunnen dit soort situaties ook u overkomen. Vaak hebben uw kostbaarheden naast een financiŽle ook een grote emotionele waarde. Omdat waardevolle spullen kwetsbaar zijn en de dekking op de inboedelverzekering vaak niet voldoende is, is het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering geen overbodige luxe. Bij Pallas Financieel Advies bent u hiervoor aan het juiste adres.

Overlijdensrisicoverzekering
 
Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u bij overlijden voor een financieel vangnet voor uw partner of kinderen. Zo voorkomt u dat het inkomen achteruit gaat en de kosten toenemen. U kunt er op deze manier bijvoorbeeld voor zorgen dat uw partner de hypotheek of huur kan blijven betalen. Dan weet u zeker dat zij goed verzorgd achterblijven. Een prettige gedachte!

Wilt u een offerte op maat informeer dan bij ons (073-523 09 23)
 


 
 
Heerendonklaan 209   5223 ZZ   's-Hertogenbosch
Tel: 073-523 09 23 Fax: 073-523 09 24 E-mail: pallas@hetnet.nl