Home
Klantenservice
Onze organisatie
Particulier
Gezondheid
Hypotheken
Inkomen
Personen
›› Recreatie
Uitvaart
Verkeer
Vermogen
Wonen
Zakelijk
Financieringen
Schade...Wat nu?
Nieuws
Contact
Mijn Polissen
RECREATIE
Doorlopende reisverzekering

Diefstal van bagage, een ongelukkige val tijdens het skiën, het plotselinge overlijden van een naast familielid. We gaan er niet van uit dat dit ons overkomt. Wanneer we op vakantie gaan, kijken we liever uit naar plezieriger zaken, naar de welverdiende momenten van rust en ontspanning. Toch is het belangrijk vóór vertrek even stil te staan bij het feit dat er onderweg of thuis van alles mis kan gaan. Gebeurtenissen die we niet in de hand hebben, maar waarvan we de (financiële) gevolgen wel kunnen verzachten. Gelukkig bestaat daarvoor de reisverzekering. De praktijk leert dat we allang niet meer volstaan met één keer per jaar twee weken naar de zon. We maken steeds vaker kortere en langere uitstapjes. Naar de zon, de sneeuw, interessante steden of zomaar een lang weekend “lekker weg” in een hotel of vakantiepark. Even de zorgen van alledag achter ons laten. Om dat zorgeloos te kunnen ondernemen, is er de doorlopende Reisverzekering. Speciaal voor mensen die er wat vaker of langer tussenuit gaan en die zich graag door het gemak laten dienen.

De voordelen op een rij:
- verschillende dekkingsmogelijkheden
- alarmcentrale voor hulp in noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar
- dekking voor wintersport en onderwatersport apart mee te verzekeren

U kunt de dekking naar keuze samenstellen:
- europa- of werelddekking
- ongevallen: bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval
- geneeskundige kosten: alleen als aanvulling op uw bestaande zorgverzekering
- winter- of onderwatersport
- geld: bij diefstal van geld of betaalmiddelen

Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Aflopende reisverzekering
 
Met een Aflopende reisverzekering gaat u voordelig verzekerd op reis. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent.

De voordelen op een rij:
Verschillende dekkingsmogelijkheden tegen gunstige premies
Alarmcentrale voor hulp in noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar
Dekking voor wintersport en onderwatersport apart mee te verzekeren

U kunt de dekking naar keuze samenstellen:

U  bepaalt waarvoor u zich wilt verzekeren. U kunt kiezen uit:
- Europa- of werelddekking
- Ongevallen: bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval
- Geneeskundige kosten: alleen als aanvulling op uw bestaande ziektekostenverzekering
- Winter- of onderwatersport
- Geld: bij diefstal of verlies van geld of betaalmiddelen

Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Annuleringsverzekering
 
Over een tijdje gaat u weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Heeft u ook aan een annuleringsverzekering gedacht? Er kan immers zomaar iets gebeuren dat uw reisplannen verstoort. Met de annuleringsverzekering van Pallas Financieel Advies bent u uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten. Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Caravanverzekering 

Een aanrijding op weg naar uw vakantiebestemming, een fikse hagelbui, een behoorlijke storm. Dit zijn slechts enkele gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken aan uw “dierbare woning op wielen”. Vaak valt de schade mee en kan de vakantie ongehinderd worden voortgezet. Soms echter zijn de financiële consequenties zo groot (denk bijvoorbeeld aan diefstal of aanrijding) dat de vakantiepret bedorven is. Om met een gerust hart op vakantie te gaan doet u er goed aan uw bezit tegen de financiële gevolgen van dit soort vervelende situaties te verzekeren. Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Pleziervaartuigverzekering
 
Een plotselinge brand, een aanvaring, diefstal van uw boot. U moet er niet aan denken dat een van dit soort situaties u overkomt. Want u bent de trotse bezitter van een pleziervaartuig. Tijdens vakanties en in de weekenden vindt men u vaak op de boot. Of het nu gaat om een klein zeilbootje of zeewaardig schip, u bent zuinig op uw boot. De pleziervaartuigverzekering hoort daar vanzelfsprekend bij. Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Kampeerautoverzekering

Een kampeerauto is een fijn bezit. U komt op de mooiste plekjes en in een handomdraai tovert u uw betrouwbare vervoermiddel om tot een gezellig verblijf. Een verblijf dat u goed wilt verzekeren. Want of uw camper nu eenvoudig of luxe is, een goede verzekering is onontbeerlijk. Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.


Golfverzekering

Golf is een heerlijke sport en steeds meer mensen ontdekken dat. Niet alleen de golfbanen in eigen land zijn druk bezocht, er wordt ook veel door Nederlanders in het buitenland gespeeld. Een golfuitrusting is kostbaar en het is verstandig deze goed te verzekeren. Pallas Financieel Advies heeft een uitstekende golfverzekering voor u. Bel ons (073-523 09 23) en u bent direct verzekerd.
 


 
 
Heerendonklaan 209   5223 ZZ   's-Hertogenbosch
Tel: 073-523 09 23 Fax: 073-523 09 24 E-mail: pallas@hetnet.nl