Home
Klantenservice
Onze organisatie
Particulier
Gezondheid
ŤŤ Hypotheken
Inkomen
Personen
Recreatie
Uitvaart
Verkeer
Vermogen
Wonen
Zakelijk
Financieringen
Schade...Wat nu?
Nieuws
Contact
Mijn Polissen
HYPOTHEKEN
Hypotheken 

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft voor bijna iedereen ook een emotionele waarde. Maar naast deze emotionele waarde is er natuurlijk ook een financieel aspect. Over het kiezen van de hypotheek ????
Pallas Financieel Advies stelt voor u een hypotheek samen die is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Naast een gunstig rentepercentage zijn de aflossingsmogelijkheden en verhuismogelijkheden zeker zo belangrijk. Daarnaast kan Pallas Financieel Advies u ook informeren of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of voor een koopsubsidie (VROM). U kunt alle zorg omtrent uw aankoop volledig in onze handen geven. U kunt hierbij vanaf het eerste kontakt met de makelaar tot het tekenen bij de notaris door ons laten verzorgen.

Pallas Financieel Advies kan uw hypotheek bij diverse geldverstrekkers onderbrengen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt gekeken welke geldverstrekker het beste voldoet aan uw wensen.

Soms bestaat een hypotheek uit een enkele financieringsvorm. Maar het kan heel aantrekkelijk zijn als uw hypotheek een combinatie is van verschillende financieringsvormen. Dat kan opvallend goede resultaten opleveren, zoals extra lage woonlasten en een maximaal belastingvoordeel.
Ook verzorgen wij voor u dat de maandelijkse teruggaaf welke U bij de Belastingdienst kunt aanvragen.

Bel ons voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Of vul het formulier in op deze site, wij nemen dan contact met u op. Wij adviseren u graag!


 
Second opinion
 
De second opinion is speciaal bedoeld om u de zekerheid te geven dat u de juiste hypotheek heeft gekozen die het beste in uw persoonlijke situatie past. U heeft wellicht net een hypotheekberekening laten maken, of zelfs al een hypotheekvoorstel ontvangen. Alles ziet er heel goed uit, maar toch blijven een aantal vragen door uw hoofd spelen. Is dit de juiste hypotheekvorm voor mij? Passen deze maandlasten bij mijn inkomsten? Om aan alle onzekerheden een einde te maken nodigen wij u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvende Second Opinion bij een van onze hypotheekadviseurs.

Ge´nteresseerd? Maak dan nu meteen een afspraak op telefoonnummer 073-523 09 23. 

 
Hypotheekvormen
 
Bij het regelen van uw hypotheek kunt u kiezen uit verschillende financieringsvormen. Het verschil zit in de wijze van terugbetaling van de lening. Er bestaat een groot aantal financieringsvormen.

Levenhypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije hypotheek
Krediethypotheek
Annu´teitenhypotheek
Beleggershypotheek 

 
Overlijdensrisicoverzekering
 
Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u bij overlijden voor een financieel vangnet voor uw partner of kinderen. Zo voorkomt u dat het inkomen achteruit gaat en de kosten toenemen. U kunt er op deze manier bijvoorbeeld voor zorgen dat uw partner de hypotheek of huur kan blijven betalen. Dan weet u zeker dat zij goed verzorgd achterblijven. Een prettige gedachte!
 


 
 
Heerendonklaan 209   5223 ZZ   's-Hertogenbosch
Tel: 073-523 09 23 Fax: 073-523 09 24 E-mail: pallas@hetnet.nl