Home
Klantenservice
Onze organisatie
Particulier
›› Gezondheid
Hypotheken
Inkomen
Personen
Recreatie
Uitvaart
Verkeer
Vermogen
Wonen
Zakelijk
Financieringen
Schade...Wat nu?
Nieuws
Contact
Mijn Polissen
GEZONDHEID
Zorgverzekering
 
Het zal u niet ontgaan zijn dat de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe zorgstelsel.

Welke keuze maakt u?
Kiest u voor een natura-polis, waarbij u zorg af dient te nemen bij een aantal gecontracteerde zorgverleners, of kiest u voor een restitutie-polis, waarbij u de vrije keuze heeft voor een zorgverlener? Kiest u er voor om alle zorgkosten vergoedt te krijgen of kiest u voor een beperkte(re) dekking? Allemaal keuzes die van invloed zijn op de premie en op de keuze van de juiste zorgverzekeraar.

Door het grote aantal aanbieders en de variëteit aan producten kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

Wij werken samen met een groot aantal maatschappijen, zoals Menzis, Achmea, ONVZ, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, OZ, en Fortis. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk en passend voorstel doen gebaseerd op uw persoonlijke (gezins)situatie.

Samen met u zoeken wij de zorgverzekeraar die het beste bij u past!
Ook kunt u direct een offerte opvragen voor de door u gewenste polis.
Bel ons en wij maken een passende aanbieding voor U.


Tandartskostenverzekering
 
Uw tandartskosten worden maar zelden standaard vergoed. Omdat het vaak prijzige behandelingen zijn, is het prettig als u op een aanvullende verzekering terug kunt vallen. De Tandartskostenverzekering is zo’n verzekering. Een prima aanvulling op de basisverzekering. Het grote voordeel is dat u zelf bepaald wat u wel of niet verzekerd wilt hebben.

Bij de zrogverzekeringen vallen tandartskosten meestal buiten het standaard pakket, de Tandartskostenverzekering geeft ook dan meteen extra zekerheid. De Tandartskostenverzekering is een prima aanvulling tegen aantrekkelijke premies.

Bij de Tandartskosten verzekering kunt u kiezen uit verschillende maximale verzekerde bedragen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden
 


 
 
Heerendonklaan 209   5223 ZZ   's-Hertogenbosch
Tel: 073-523 09 23 Fax: 073-523 09 24 E-mail: pallas@hetnet.nl